5 lektioner för verkliga finanser för barn

Tror att pengar är bara för vuxna? Inte så. Det är aldrig för tidigt att lära ditt barn verkliga ekonomikurser. Börja nu, så kommer ditt barn att bli en plånbok-whiz innan du vet det. Av Tamekia Reece Alexandra Grablewski "Mamma, kan vi gå till dollaraffären?" Den dagen min 6-åriga son, Darren, frågade det, lärde vi oss en viktig lektion.

3 sätt att lösa amning och smärta

Amning kan vara en verklig smärta. (Bokstavligen!) Vi frågade ett team av experter hur man kan övervinna vanliga utmaningar och hantera de värk som finns framöver. Av Cara Birnbaum Thayer Allyson Gowdy Varje par månader finns det en ny rubrik som förklarar de senaste hälsofördelarna som omvårdnad kommer att ge dig och ditt växande barn: minskade risker för cancer, minskad frekvens av fetma och ökad immunitet för ditt barn!

9 Tvåspråkiga styrböcker på spanska och engelska

Vill du ge dina barn en tvåspråkig uppsving? Dessa topptitlar skrivna på både engelska och español är lika mångkulturella som våra niños! Av Wanda Medina 1 av 9 Ordspråksbok 1 av 9 Facebook Pinterest Peter Ardito ordspråksbok En mango i handen av Antonio Sacre, illustrerad av Sebastià Serra I denna vackra historia är det Franciscos Saint Day, och han är äntligen gammal nog att plocka mango på sin egen.

Att bli medborgare under ett valår

Detta land gav min familj invandrare allt vi har, men jag kände aldrig att jag hade något att säga hur det fungerar förrän jag blev medborgare. Av Paulina Lopez José Luis Merino Tills nyligen var jag bland de 11 miljoner icke-dokumenterade invandrare som bodde i USA. Jag kom hit från Mexiko som 12-årig tjej och var den sista i min familj som blev amerikansk.

Min nya mamma skönhet måste

Av Yesenia Almonte Du kommer aldrig att fånga mig utan smink - bara fråga någon av mina amigor! Det är det tillbehöret som får mig att känna mig så dragen ihop, polerad och som jag kan ta på mig världen. Trots att jag har min bebes och har mycket mindre tid att ägna mig åt min skönhetsregime, gör jag det fortfarande en punkt varje dag att göra en snabb, fem minuters touch-up till mitt ansikte - särskilt när jag arbetar på två timmars sömn .

5 sätt att bygga din egen mamma trupp

Tror du att "mammavänner" är svårt? Dessa fem mamor är galna-upptagen med sina barn och karriärer - men ändå hittade varandra. Här är vad vi alla kan lära av deras vänskap. Av Stephanie Booth Lily Ro När du blivit förälder kretsar världen inte längre om dig - och med rätta. Din kiddo måste matas, badas, klädes, snugglade och älskas.

Mamma hjälper sitt barn att hantera med syskonsjalusi

Av Yesenia Almonte varnades jag av alla, från min mamma till min bästa vän, att Hudson, min 3-åring, skulle bli ödelagd och avundsjuk när vår lilla kom. Innan jag hade Crosby hade jag allt fungerat i mitt sinne. Jag tänkte att om jag bara tillbringade lite extra mamma-tid med Hudson medan vårt senaste tillägg tillbringade tid med olika familjemedlemmar, skulle det hjälpa honom att anpassa sig.

Mouthwatering Cooking hemligheter

Av Yesenia Almonte När jag var en liten flicka hade jag inget annat val än att äta vad min mamma lagade mat. Normalt skulle det vara en traditionell latinsk maträtt, som ris och bönor. Men att få mitt litet barn, Hudson, att äta ett enda arrozkorn har blivit världskrig i min casa. Hudson springer runt huset när han ser mig lägga en skål med ris och bönor på bordet.

Fördelarna med att öva tålamod

Av Yesenia Almonte Att lära dina barn att vara tålamod är tufft, men att öva på det du predikar kan vara ännu tuffare. När jag tänker på de olika striderna som min mamma mötte när hon tog upp mina systrar och mig, blåses jag bort av hur väl hon höll det tillsammans. Vid en ålder av 24 var min spansktalande mamma en arbetslös invandrare och uppfödde en familj i en lägenhet med ett sovrum.

4 sätt att öka din barns skola

Vill du hjälpa din skola att göra förändringar? Följ denna plan. Av Elizabeth Foy Larsen Gretchen Easton 1. Volontär Att spendera tid på ditt barns skola, även om det sorterar böcker i mediecentret i 30 minuter en gång i månaden innan skoldagen börjar, hjälper dig att bygga relationer och förtroende med de människor som fattar beslut.

Att bli medborgare i ett valår

Det här landet gav min familj av invandrare allt vi har, men jag kände aldrig att jag hade ett uttalande om hur det löpte tills jag blev medborgare. Av Paulina Lopez José Luis Merino Fram till nyligen var jag bland de 11 miljoner ookumenterade invandrare som bor i USA. Jag kom hit från Mexiko som en 12-årig tjej och var den sista i min familj att bli amerikansk.

5 Real-Life Finance Lessons för barn

Tänk pengar är bara för vuxna? Inte så. Det är aldrig för tidigt att lära ut ditt barns äkta livsfinanslektioner. Börja nu, och ditt barn kommer att vara en plånbokssimma innan du vet det. Av Tamekia Reece Alexandra Grablewski "Mamma, kan vi gå till dollaraffären?" Den dag som min 6-årige son, Darren, frågade det, lärde vi oss en viktig lektion.

Adam Rodriguez på livets roll

Skådespelaren Adam Rodriguez har dykt upp i allt från Magic Mike till Jane Virgin, men hans favorit handling av all tid är pappa till sin dotter, Frankie. Av Celia Shatzman från föräldrar Latina Helga Esteb / Shutterstock Oroar du dig att din 2-åriga dotter, Frankie, så småningom kommer att titta på Magic Mike en dag?

3 sätt att lösa bröstkorgen och smärtor

Amning kan vara en verklig smärta. (Bokstavligen!) Vi frågade ett team av experter hur man kan övervinna gemensamma utmaningar och hantera ont i framtiden. Av Cara Birnbaum Thayer Allyson Gowdy Varje par månader är det en ny rubrik som förklarar de senaste hälsoeffekterna som omvårdnaden kommer att ge dig och ditt växande barn: minskade risker för cancer, reducerade fetma och ökad immunitet för din baby!

9 tvåspråkiga styrelseböcker på spanska och engelska

Vill du ge dina barn ett tvåspråkigt boost? Dessa topptitlar skrivna i både engelska och español är lika mångkulturella som våra niños! Av Wanda Medina 1 av 9 Ordspråk 1 av 9 Facebook Pinterest Peter Ardito Proverbs Boka En Mango In The Hand av Antonio Sacre, illustrerad av Sebastià Serra I denna vackra historia är det Franciscos helgdag och han är äntligen gammal nog att välja mango på hans egen.

Dulce Candy: Vad jag är tacksam för

Dulce Candy har haft upp och ner på vägen till att bli en av YouTubes mest kända skönhetsvoggers. När hon förbereder sig för att utöka sin familj och personliga varumärke, avslöjar hon allt hon är tacksam för. Av Erin Bried från Föräldrar Latina Avsluta Den här meningen med Dulce Candy Martin Rusch Sen en natt 2008 lanserade en 20-årig Irak-krigsveteran och arméreservisten Dulce Candy Tejeda en Sony Cyber-shot i hennes sovrum, slog rekord, och började precis börja prata i kameran om hennes Mary